Over ons

Circa 25 jaar geleden is Haveco Maritiem opgericht door de heer en mevrouw Hemminghaus. In 2002 heeft Han de Jongh (directeur) het bedrijf overgenomen en de naam veranderd in Haveco B.V. De merken die na de overname in de huidige collectie worden vertegenwoordigd zijn: Yachticon, Navyline, Altitude, Schatz en ES. Sørenson. Ruim een jaar na de overname is de collectie uitgebreid met Yachtiflex en Ruddersafe.

Sinds 2017 hebben wij nog een uitgebreider assortiment met o.a. Zeildoek tassen van Trend Marine, Scheepslampen van Delite, VION-scheepsinstrumenten, Tear-Aid, Tye-Aid, Welcome on Board, The Captain’s Collection en nog veel meer.

 

De Ruddersafe
Als eigenaar van het prachtige product Ruddersafe zijn we er trots op dat we watersportliefhebbers, met name in de recreatieve klasse, meer vaarcomfort kunnen bieden. Dit product is onmisbaar aan uw buitenboordmotor. Lees hier alle voordelen van de Ruddersafe.

Interesse in de Ruddersafe en benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op voor een professioneel advies.